شرایط کمک راننده تاکسی چگونه باید باشد؟

شرایط کمک راننده تاکسی چگونه باید باشد؟

شرایط کمک راننده تاکسی چگونه باید باشد؟

همه ما می دانیم شغل راننده تاکسی علی رغم در آمد مکفی و پردرخواست آن، یک سری مشکلاتی دارد که ممکن است هر کسی از پس آن بر نیاید. خیلی ها معتقدند راننده تاکسی یک شغل بدون مرخصی و بازنشستگی است و اصلا هیچ نوع تعطیلی ندارد، بطوریکه در تمام فصول سال مجبورند از صبح خروس خوان تا آخر شب در خیابان ها باشند و امرار معاش کنند.

بلاگ

 

خبر خوب اینکه قانونی وجود دارد که رانندگان تاکسی برای رهایی از این حجم و فشار کار و نجات از تایم زیاد کاری می توانند کمک راننده اختیار کنند. بله، درست خواندید کمک راننده می تواند بدون دخالت و حضور راننده، زمان هایی از شبانه روز را با توافق طرفین روی تاکسی مالک، به شغل تاکسیرانی مشغول باشد.

خب ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که کمک راننده چه شرایطی را باید داشته باشد و آیا می توان زن و شوهر به عنوان راننده تاکسی و کمک راننده باشند! ممکن است خیلی ها استطاعت مالی خرید تاکسی را نداشته باشند و مایل باشند به عنوان نیمه وقت به صورت کمک راننده کار کنند. پیشنهاد می کنم برای دریافت پاسخ تمام سوالاتتان این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. پس با تاکسی بازار همراه شوید.

شرایط کمک راننده تاکسی:

در همین ابتدا توضیه می کنم اگر مطلب قبلی را مطالعه نکرده اید، حتما سری به آن بزنید و راجع به شرایط داشتن تاکسی اطلاعاتتان را تکمیل کنید.

خب باید گفت شرایط ورود به ناوگان تاکسیرانی فرقی میان خریدار و کمکی وجود ندارد. اما به طور خلاصه می توان شرایط فردی کمک راننده تاکسی را به صورت زیر بر شمرد:

  1. سن متقاضی کمک راننده تاکسی 23 سال
  2. تحصیلات لازم برای کمکی خطوط فرودگاه و راه آهن، مدرک دیپلم و مابقی خطوط مدرک پنجم ابتدایی کفایت می کند.
  3. وضعیت نظام وظیفه شخص برای آقایان با ارائه کارت هوشمند پایان خدمت نظام وظیفه و یا کارت معاف از خدمت سربازی امکان پذیر است. گفتنی است چنانچه فرد کارت نظام وظیفه قدیمی را دارد بایستی رسید دریافتی از پلیس +10 را به انضمام کپی کارت قدیمی ارائه دهد. همچنین برای افرادی که بالای 50 سال سن دارند، نیازی به کارت پایان خدمت ندارند.
  4. کمکی راننده تاکسی باید متاهل باشد. افرادی که مجردند و یا طلاق داده اند، مجوز این کار را ندارند. جهت دریافت مجوز به شورای حل اختلاف مراجعه نموده و نامه تامین دلیل دریافت و به سازمان تاکسیرانی ارائه و مجوز عدم تاهل دریافت نمایند.
  5. داشتن گواهینامه رانندگی معتبر پایه یک، دو، سه و یا ب2 از شرایط اصلی ورود به این شغل به عنوان راننده تاکسی و یا کمکی است. دارندگان گواهینامه پایه سوم دوسال از اعتبار گواهینامه سپری شده باشد .
  6. داشتن تابعیت حمهوری اسلامی از شرایط مجوز کمک راننده های تاکسی است.
  7. نداشتن سوء پیشینه و فساد اخلاقی جزء شرایط الزامی است که باید از پلیس +10 دریافت و تایید شود.
  8. ارائه گواهی سلامت جسم و روج و روان مبنی بر نداشتن اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی هم از مراحلی است که فرد متقاضی کمک راننده تاکسی باید با موفقیت از آن گذر کند.
  9. محروم نبودن از حقوق اجتماعی شهروندی از ارکان مهم متقاضیان کمک راننده تاکسی است که باید به آن توجه داشت.
  10. نداشتن شغل دوم و بیمه از مواردی است که اکثر متقاضیان به سبب آن اجازه کار به عنوان کمک راننده تاکسی را نخواهند داشت. لذا چنانچه متقاضی کار در شرکت تاکسیرانی هستید، باید توجه فرمایید که در جای دیگر مشغول به کار نباشید و با به عبارت دیگر شما بیمه نباشید. البته چنانچه بیمه سلامت و یا بیمه اختیاری داشته باشید، بلامانع است. بازنشستگان جهت دریافت پروانه مشکلی ندارند .
  11. امضای تعهدنامه رعایت شئونات اسلامی در آینده نیز جزء شرایط ورود به ناوگان تاکسیرانی به عنوان مالک و یا کمک راننده است.

بلاگ

 

سوالات متداول راجع به شغل کمک راننده تاکسی:

  1. در چه صورت کمکی می تواند در کل روز در خط فعال باشد؟

در صورتی که راننده تاکسی از نظر جسمانی قادر به رانندگی و یا از نظر سنی مجاز به رانندگی نباشد.رانند کمکی می تواند پروانه خود را به کمکی تمام وقت تبدیل کند و دراینضورت کارنامه مالک ابطال گردیده و کمکی می تواند کل روز فعال باشد.

  1. در صورتی که تاریخ وکالت راننده کمکی گذشته باشد، چه باید کرد؟

مجددا باید وکالت تمدید شود که با مراجعه به دفترخانه ها و تایید آن، وکالت می تواند به قوت خود باقی بماند.

  1. آیا خانم ها می توانند به به عنوان کمکی راننده فعالیت داشته باشند؟

بله

  1. آیا راننده کمکی می تواند بدون حضور مالک، در سیستم به عنوان کمک راننده معرفی می شود؟

خیر، حتما باید مالک حضور داشته باشد .

  1. چنانچه وکالت خرید از مالک خودرو را داشته باشیم و به عنوان کمکی راننده به صورت تمام وقت خودرو فعال باشیم، پس از فوت مالک چه باید کرد؟

پس از انحصار وراثت ، کلیه وراث وکالت فروش به کمکی می دهند و بعد می توان خودرو را به نام نماید .

چنانچه فردی مجرد باشد، چگونه می توان به عنوان کمکی راننده فعالیت داشته باشد؟

با آوردن نامه تامین دلیل و تایید آن از طرف سازمان تاکسی رانی می تواند در این شغل فعالیت داشته باشد.

خب رسیدیم به پایان مقاله و تقریبا تمام گفتنی ها را راجع به مقوله کمکی راننده تاکسی گفتیم، چنانچه همچنان سوال بدون جوابی در ذهن شما راجع به این مقوله باقی مانده است می توانید در همین جا مطرح کنید تا در اسرع وقت کارشناسان تاکسی بازار به آن پاسخ دهند.

راستی تا یادمان نرفته این مژدگانی را بدهیم که شما می توانید در وب سایت تاکسی بازار کلیه نیازمندی های خود را در زمینه خرید و فروش تاکسی آگهی کنید. گفتنی است این وب سایت نماینده انحصاری در این زمینه است و در این وبسایت انواع تاکسی های نو و کارکرده به همراه جزئیات به شما معرفی می شود.

این نوشته را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیگر مطالب بلاگ
رسیدگی به کلیه مسائل مربوط خطوط سطح منطقه

رسیدگی به مسائل خطوط منطقه

صدور پروانه تاکسیرانی

11 مدرک مهم برای صدور پروانه تاکسیرانی

نقل و انتقال تاکسی

نقل و انتقال تاکسی

تبدیل به احسن تاکسی

تبدیل به احسن تاکسی

تغییر کاربری تاکسی

تغییر کاربری تاکسی

صدور نامه های اداری

صدور نامه های اداری

1 دیدگاه دربارهٔ «شرایط کمک راننده تاکسی چگونه باید باشد؟»

  1. کسی که گواهینامه پایه سه داره، میتونه پشت فرمون تاکسی یه نفر دیگه بشینه و صرفا فقط رانندگی کنه؟ (مسافرکشی نه، رانندگی به تنهایی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *